7 - eventjes in de spiegel kijken


Mensen vragen me wie ik ben. "Stel je zelf es voor." Mensen vragen me wat ik wil. Wat ik verwacht. Mensen vragen me wat ik met bdsm heb.
Vragen, waar ik soms geen antwoord op heb. Vragen waar ik niet over hoef na te denken. Vragen waar het antwoord vandaag anders kan zijn dan het antwoord dat ik morgen geef.

Wie ben ik?
Vandaag ben ik mezelf. Dat ben ik immers alle dagen. Ik ben mama, die eventjes de weg naar de kindjes glad strijkt. Ik ben onderdanig. Nee, ik ben brat. Ik geef me niet zomaar. Ik ga tot een uiterste vooraleer ik me kan geven. Ik test, hoe veel geduld iemand kan en wil opbrengen. Vindt hij mij de moeite om door te gaan? Kan hij mij volgen in mijn roetsjbaan?

Wat wil ik?
Zijn hart veroveren. Mij laten veroveren.

Wat verwacht ik?
Een diep geworteld vertrouwen. Moeite doen om elkaar door en door te leren kennen. Een aanvaarding van elkaars gebreken, zonder dat er een schuld of tekort gevoel ervaren wordt. Openheid en respect naar en voor elkaar. Toelaten om er te zijn, emoties toelaten.
Een Dom moet mij kunnen opvangen en troosten. Een Dom moet mij zijn emoties en gevoelens durven tonen. Niet enkel de positieve, ook de negatieve. Niet enkel geluk, ook verdriet en pijn moeten gedeeld worden.

Wat heb ik met bdsm?
Ik herinner me als kind, beide buren hadden kleinzonen, die er geregeld over de vloer kwamen. Bij de ene buur hadden ze een tuin, de grote van een voetbalplein. Er werd cowboy en indiaantje gespeeld. Ik vond het fijn om als gevangene in de wigwam-speel-tent te toeven. Toen voelde ik al een zekere rust over me. 30 jaar zijn er over gegaan vooraleer ik besefte wat dit toen inhield.
Nu nog kick ik op bondage. Verlang ik om immobilisatie. Ben ik nieuwsgierig om gekooid of opgesloten te worden.
Ik hield ervan bespeeld te worden toen ik jong volwassen was. Intussen is ook dit gegroeid en geƫvolueerd. In bed ben ik een echte slet, een lust object. Ik vind het heerlijk om goed en ruw afgeneukt te worden, om daarna te soezen en geprezen te worden door mijn geliefde.
Overdag ben ik mama, vrouw. Niets aan mij verraadt mijn laaiende passie, mijn huiverende verlangens, mijn drang om gedomineerd te worden.

Ik stel een resem verwachtingen aan mijn Dom.
Hij moet letterlijk en figuurlijk groter en sterker zijn dan ik, Bij voorkeur rond mijn leeftijd. Single, vrij, of in open relatie. Ik wil geen geheimen. Ik wil met mijn Dom kunnen buiten komen, geen achter gesloten deuren relatie. Ik wil mijn Dom kunnen bereiken. Ik wil op hem kunnen bouwen en vertrouwen.
Mijn Dom moet ervaring hebben, of er voor openstaan. Hij moet empatisch zijn, geleefd hebben en durven leven. Hij moet met beide voeten op de grond staan, maar af en toe kunnen loslaten om te fantaseren. Zolang hij mij maar in de teugels houdt...

Wat biedt ik mijn Dom?
Een kleine brat, hunkerend, laaiend enthousiast, verlangend naar meer.
Een meisje die steunt op haar Dom, die bescherming zoekt bij haar Dom, die dingen overlaat aan haar Dom.
Een vrouw die haar Dom wil behagen, die haar Dom steunt, maar die niet terugdeinst om haar menng te geven.
Een vrouw, die nieuwsgierig en leergierig is, grenzen verkent, en voor de juiste Dom grenzen verlegt.
Een vrouw die als een tijgerin kan zijn als het gaat om verdediging, maar ook een vrouw die poeslief kan zijn en al haar charmes toont om iets gedaan te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten