23 - bezorgd

Deze ochtend kreeg ik een sms-je van papa van de kids. "Hoe gaat het h?" vroeg hij. "Slecht." antwoord ik. "'k ben 2 x uit bed gemoeten." "Ik bedoel, met jou, van gisteren." verduidelijkt hij. "Ca va." stel ik hem gerust. "Lukt het voor morgen avond?" vraagt hij nog voor de zekerheid. "Ja." geef ik aan.
Om 24u is de jongste wakker geworden, en heb ik haar een half uur moeten sussen voor ze weer insliep. Om 4u deze ochtend stond Vlek, de poes, te vragen om naar buiten te gaan. Hup, weer uit bed, om mevrouw buiten te zetten.
Gisteravond ben ik om 21u in bed gegaan en ik ben redelijk rap ingeslapen. Met DI was er nog wat sms verkeer. Om 22u maakte sms me wakker. Ik had in mijn kwaadheid hem verwijtende sms'en gestuurd. "Grote mond he. Maar als het erop aankomt, kies je het hazepad." en "Sms me niet wakker he." wetende dat hij meestal rond 23u antwoordt, "haal me nr weg. Jij hebt me uit skype gegooid en uit fetlife. Zegt veel over jou he! Jij hebt met mijn emoties gespeeld. Je hebt gebruik gemaakt van mijn zwaktes. En deze middag heb je misbruik gemaakt." In mijn kwaadheid ga ik er over. "Misbruik." krijg ik reactie. "Je weet niet wat je zegt." Klopt... hij heeft gelijk. Maar ik wil dit niet toegeven. "Jawel," reageer ik. "Ik was niet in staat om te handelen. Je hebt me geneukt gelijk dat je een slappe pop neukt. Weet je wat? Ik ga es rondvragen op fetlife," toom ik in. "Es de reacties bekijken, als ik mis ben zal ik er geen prob mee hebben om het toe te geven. Kan van jou tot nu toe niet gezegd worden. En nu ga ik slapen," reageer ik verder, "Ik beschrijf de reactie's graag uitgebreid in het dagboek. Je hebt mijn zelfvertrouwen geknakt. Wat deze middag gebeurd is, was er helemaal over." "Dan moet je maar klacht indienen tegen mij." reageert DI. Klacht indienen? Hoe komt hij daar nu bij? "Nee. Dat speelt in het nadeel van ..." reageer ik. Ik ben geen onmens.
Ik vraag vandaag uitleg waarom hij mij van skype en fl afgegooid heeft. Het is de eerste keer immers niet dat we in stokken komen, en dan heeft hij dat niet gedaan. "Gister was niet in stokken komen. Gister was erger of dat. Gister noemde je mij een klootzak en een lafaard. Ik moet dat niet verdragen." "Klopt," geef ik toe. "Je moet dat idd niet verdragen. Net zomin als ik moet verdragen dat je geen aandacht geeft aan de nodige nazorg." Ook vriendschappelijk lijkt het volledig op te houden. "Ik heb gedaan wat ik kon, DI. Meer liet je niet toe. Ik had veel en heel veel voor je over. Om niet te zeggen, alles. Maar als antwoorden uitblijven... Als roes niet serieus wordt genomen, dan kan het niet anders of uiteen lopen." was mijn laatste sms. Reactie is uitgebleven.
Bwah, ik hou niet van ruzie. Hoe veel er soms ook gebeurd is, ik ben behoorlijk vergevingsgezind. Maar als je niet voorbij een muur kan... dan houdt het op.
Ik voel van mezelf dat ik het bij mezelf blijf zoeken.
DI heeft te veel geduld gehad van me en ik geef hem stank voor dank. Hij behandelt/behandelde me met teveel respect, heeft hij mij meer dan eens duidelijk gemaakt. Ik wou te veel. Ik ben te veeleisend.
T spreekt me hierin tegen. "Als Dom moet je zorgzaam zijn voor je sub."
Ik stel me vragen. Waar ben ik in de mist gegaan? Waar ben ik in de fout gegaan? Ben ik dan zo slecht? Heb ik echt zo een rotkarakter? Wat het verkeerd iets te willen? Ben ik te brat?
Ik voel me gekwetst. Ik wist dat het een kwestie van tijd was om hem los te laten. Dat wist hij ook.
"Rotkarakter omdat je verwachtingen hebt die niet stroken met zijn manier van doen?" vraagt T.
Ik heb het heel vaak voor DI opgenomen, ik heb hem het voordeel van de twijfel gegeven, kansen gegeven, hem zo veel voorgezegd, voorgekauwd. Om hem heb ik mijn dagboek wat opgeschoond, omdat er heel zware posts in stonden die hem in een negatief daglicht stelden. Nee, ik ben ook niet dat engeltje. Ik heb mijn aandeel ook in het ganse gebeuren. Net dat maakt alles complex. Ben ik sub? Ben ik een goede sub? Ben ik een Dom waard? Ben ik een partner waard? Of blijf ik maar beter single?
Ik zwijg niet, ik open mijn mond en geef mijn ongezouten mening. Meer dan eens heeft ook dit mij in problemen gebracht.
Wat moet ik hieruit besluiten? Ben ik geen onderdanige? Ben ik geen sub? Ondanks dat ik geniet van de paddle, er naar verlang...
Deze ochtend heeft ook T ge-sms't met de vraag hoe het ging, of ik wat heb geslapen. "Ben je al een beetje over de vermoeidheid en de emoties van gisteren heen?"
Op fl heb ik DI, game over, over en out. Hier heeft hij mij ontvriend. Op skype uit contacten gegooid. Enkel en alleen omdat ik heb op zijn 'niet'nazorg gewezen heb, na een space - drop gepost.
Ik heb er 2 lieve reacties op gekregen.
auw, sorry voor jou hoor, knuffel
ai, alleen al die drop is vreselijk, en dan nog zo'n gebeurtenis, kan me niet voorstellen hoe je je voelt, ik wens je veel sterkte en een dikke knuffel!

Thx, aan papa van kids, T, G, en de mensen die reageerden op fl.
Het doet deugd om die steun te voelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten