24 - gezellig

Gisteravond... de kindjes deden druk, vroegen om constante aandacht... ik verlangde naar de avond, rust!!
Het liep anders. Ik had T gevraagd of ie zin had te munchen. "Ja." We skypten verder. Ik had best wel zin in gezelschap en vroeg of ie 't zag zitten langs te komen. Opnieuw "Ja." "Breng je je paddle mee?"
Ik voelde nood aan gezelschap, warmte, spanking. Hij ging er op in. (Thx:-)
Na een babbeltje, begon ik hem uit te dagen. Stoute mie, ben ik, ik zette de move. T was voorzien van zijn benodigdheden. De handboeien, de paddle, de flogger. Ik kreeg een warme rode poep.
Opnieuw dreef hij me weg. Ondanks dat ik me verzette te gaan, voelde ik de roes over me heen komen. Ik liet me gaan. Ik kon mij niet meer verzetten. Heel diep ging het niet, echter voelde ik opnieuw hoe de drop de overhand wou nemen. Zondag zat nog te vers in mijn geheugen. Ik wou absoluut niet toegeven aan de drop, ik wou het T niet laten zien. Dat verdiende hij immers niet. Hij moest niet gaan goedmaken waar iemand anders in de fout was gegaan.
Het duurde wat, opnieuw had ik tijd nodig. Ondanks dat ik wakker was, voelde ik de emoties door mijn lijf gieren. Licht in mijn hoofd, tanden bijten, ff doorzetten. T was er constant. Hij streelde, suste, zag en voelde. Hij nam zijn verantwoordelijkheid en zorgde.
Ocharme, dit is de 2e keer dat ik in roes ga bij hem. Ik excuseerde me tegen over hem. Want wat heeft hij er nu aan gehad? Zijn geilheid kon hij niet kwijt. Ik had mijn orgasmes gehad, hij niet. Hoe egoïstisch kan ik zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten