31 - oudejaarsdag


Oudjaarsdag vandaag. Momenteel tellen we de uren af naar nieuwjaar. Velen onder ons hebben prachtige plannen gemaakt. Zo heeft een fetlife-koppel een bdsm ruimte afgehuurd voor vanavond. Zo hebben er heel wat een avondje uit gepland, al of niet uit eten, om daarna de calorieën er af te dansen.
En uiteraard zijn er altijd enkelen die thuisblijven, met familie, het gezin, of alleen.
Vorig jaar heb ik bewust de keuze gemaakt om alleen thuis te blijven.
Ook dit jaar blijf ik thuis, met de kindjes. Ik heb hapjes voorzien, de kindjes kunnen spelen a volonté, of tv kijken. Afhankelijk hoe moe ze zijn, gaan ze naar bed, ik laat het hen zelf aangeven vanavond. Middernacht zullen ze ws niet halen. Waarom zouden ze ook? Om elkaar gelukkig nieuwjaar te wensen en onmiddellijk in bed te gaan? Nee, laat het ons maar gezellig houden, zonder de boel te forceren. Morgen gaan we dan naar mijn bomma, gaan nieuwjaren. Ook dit zal de nodige drukte meebrengen.
Nieuwjaar, het brengt me bij het lijstje der goede voornemens.

2013 heeft me de weg getoond om het BDSM actief te beleven. Dit heeft me heel wat zelfkennis gegeven. Ik heb geleerd uit gedane ervaringen. Het heeft mij super aangename ervaringen opgeleverd, en uiteraard ook mindere momenten. Mijn hart is gebroken geweest, mijn vertrouwen is geschaad geweest, wat mij alleen maar sterker gemaakt heeft. Wat mij geholpen heeft in mijn keuzes, welke richting ik al dan niet uitwil. Wat mij vooral geleerd heeft, mijn intuïtie niet te verloochenen.

In 2014 zal ik de weg van het BDSM verder verkennen, uitbreiden, opbouwen. Ik hoop er meer zelfzekerheid uit te halen. Ik hoop meer ervaringen op te kunnen doen met een goede, zorgende, respectabele Dom. Ik hoop nog liefde te mogen ervaren, en vertrouwen in de juiste persoon te kunnen stellen. Ik hoop nog meer het pad van mijn keuze te mogen bewandelen.
Ik weet dat ik blijf op mijn intuïtie vertrouwen, ik laat het mij leiden.
Verder...
Wil ik verliezen. Ik wil gewicht verliezen. Al is het maar 10 kg in het ganse jaar. Het gaat echter niet vanzelf, ik zal er keihard voor moeten dieeten en sporten.
2014 zal ook het jaar worden dat ik opnieuw ga uit werken. Na jaren thuis te zijn geweest door psychische omstandigheden, neem ik opnieuw het heft in handen. Pas op, ik heb geen spijt van thuis te zijn geweest. Ik was er voor de kindjes, voor en na school. Straks gaat de jongste ganse dagen naar school, momenteel combineert ze school nog met het therapie centrum. Dus het zal het mij ietsje gemakkelijker maken naar tijdsindeling toe.
Dit zijn ze. Slechts 3 goede voornemens. Maar het zijn geen te onderschatten voornemens. Er komen heel wat details bij kijken die ik hier heus niet ga beschrijven.

Voor deze laatste dag van het jaar, houd ik het rustig. Nog een klein beetje huishouden, nog wat hobby'en, en dan gewoon genieten van een avondje met mijn allergrootste geluk, mijn beide dochters.

Ik wens jullie allemaal,

bubbels... heel veel bubbels...
om van het oudjaar een sprankelend afscheid te nemen
en glitters... heel veel glitters
om het nieuwjaar spetterend in te gaan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten