loslaten


2/11/2013 - loslaten

Hij is langsgeweest. Ik had hem een half uurtje van zijn tijd gevraagd. Ik heb niet op de klok gekeken, maar ik denk dat ie een uurtje gebleven is. Ik ben de discussie opnieuw aangegaan. Ik heb duidelijkheid gevraagd. En ik heb diverse antwoorden gekregen. Bevestiging van mijn vermoedens.

Hij en ik bewandelen verschillende paden, hij trager of ik. Mijn einddoel is duidelijk, het zijne niet. Bij hem zijn er veel meer kruisingen en zijpaden. Hij weet niet waarheen, hij weet niet met wie.
Waar ik mij wel aan hem wou geven, samen een pad bewandelen, met hem naar het einddoel, had hij die behoefte niet.
Dat werd mij redelijk rap duidelijk. Maar ik liet mij leiden door vlinders. Ja, ik ben diepe gevoelens gaan koesteren voor hem. Waarom zou ik het ontkennen? Waarom zou ik het wegstoppen?
Dat doet BDSM nu eenmaal met mij. Je gaat een relatie aan, je bent intiem, er komen gevoelens en emoties aan te pas.
Dit overkomt echter niet iedereen. Velen zijn enkel door lust gedreven. Zo ook hij?
Hij zei van niet. Ik geloofde hem maar al te graag.
Vanavond heb ik gebroken met hem. Deels omdat hij mij niet kan/wil bieden wat ik vraag. Deels omdat de frustraties me te veel werden.
Loslaten doet pijn. Verdomd veel pijn. Het verstand die je hart tegenspreekt, het verstand dat je volgt omdat je hart's baan faalt. Met tranen in mijn ogen heb ik hem laten gaan.

En hij is gegaan.

Lieve DI, ook hier heb je weer veel duidelijk gemaakt. Als je maar een klein beetje om me geeft, had je gebleven, had je me getroost.
Ik had veel willen en kunnen zijn, doen, ... Ik botste te vaak tegen je stalen omheining. Het deed me steeds te veel pijn. Om me die pijn te besparen ben ik mijn pogingen gaan staken.
Gelukkig had ik tussenin andere contacten waar ik met mijn frustraties heen kon. Bij deze, bedankt...
Vandaar mijn, met jouw woorden, drastische beslissing. Ik laat je los. Ik ben niet de persoon waar jij mee verder wil. Terwijl ik wel verder wil. Ik wil niet investeren waar ik niet terug krijg.
DI, tracht er uit te leren. Stel je open als je iemand ontmoet met wie je verder wil. Er zit heel veel warmte en passie in je, daar ben ik van overtuigd. De persoon op wie jij verliefd wordt mag zich heel gelukkig prijzen. Ik zie je idd, zoals je vanavond ook zei, alles doen voor iemand die je graag ziet.
Maar wees aub eerlijk, tegen gelijk wie.

Ik wist heel goed dat ik niet de vrouw ben die jij wou. Wat had ik je te bieden? Een vrouw, aan mutualiteit, in een klein armzalig huisje, een vrouw met weinig betekenis, een vrouw die volslank is, en niet bepaald stijlvol gekleed rondloopt.
Volledig het tegenovergestelde van jou.

DI, het gaat je goed...

x

h

Geen opmerkingen:

Een reactie posten