punt

Het is mijn schuld. Door mijn gedrag en karakter heb ik hem weggedreven. Ik heb hem in de steek gelaten. Een sub met vaak wisselende gemoedstoestanden. Dit is wat hij mij verwijt. Ik die niet wil wachten. Wachten waarop? Wachten tot hij iemand vindt waar hij wel verliefd op wordt? Of wachten tot hij een andere speelpartner heeft?

Je openstellen is je kwetsbaar opstellen. Moet ik mijzelf dan gaan afsluiten? Want hij heeft mij gekwetst. En hij blijft het doen.

Hij zet mij voor keuzes waar ik niet wil in meegaan. Hij zet mij in posities waarin ik me niet goed voel. Heb ik dan niet het recht om er een punt achter te zetten? Ondanks de twijfel, ondanks de pijn. Ik moet loslaten om mijn weg verder te gaan. Vooruit gaan zonder angst of wantrouwen.Vooruit gaan omdat ik wil groeien, en leven. Vooruitgaan in exclusiviteit. Vooruit gaan met een doel, een zelfde doel als mijn partner, en de wil om die te bereiken.

Want die wil en durf is er bij mij. De wil en de durf om me dieper in te graven in het ganse bdsm-gebeuren. Diep vanbinnen ben ik een slet, een hoer... Dit wil er uit. Deze slet, wil zich geven aan 1 persoon die het waard is. Die heuse interesse toont. Die me leest zonder dat ik woorden hoef te gebruiken. Een deeltje van het totaalpakket die ik hoop tegen het lijf te lopen.

Bdsm houdt veel meer in dan enkel kinky neukerij. Althans voor mij. Als je dan met een partner samen speelt die dit anders ziet, tja, dat kan niet goed lopen. Ik heb het geprobeerd, kansen gegeven. Gevraagd en gesmeekt, tips en aanwijzingen gegeven. Hij heeft het geprobeerd. Hij wil niet mee in alles die ik aanreik. Ik heb geprobeerd te begrijpen, heb respect getoond, heb geduld gehad.

Gevoelens zijn gaan groeien bij mij. Ik ben kwetsbaarder geworden. Nee, ik kan dit niet aan. Voor mij houdt het op. Ik wil niet steeds gaan smeken om aandacht, om een kus. Ja, wat dat betreft heb ik het hem moeilijk gemaakt. Omdat ik aanvoelde dat het niet spontaan kon van zijn kant. Tegen beter weten ben ik op zijn weg mee gegaan.

Ik ga niemand verwijten.

Het kon allemaal anders gelopen zijn. Enkel moet je er met 2 voor open staan. Dit was het niet in dit geval.

Zowel hij als ik hebben beiden veel te leren, iedereen heeft constant bij te leren. Ik heb er lessen uit getrokken, ik hoop dat hij er ook wijzer op geworden is.

DI,
bdsm is geen spelletje, noch kinky neukerij, noch vanilla sex. Bij heel veel vrouwen komt er gevoel en emotie bij. Let daar bij op, wees er voorzichtig in.
Maak vooraf duidelijke afspraken, bij een eerste ontmoeting, voor je verder gaat. Duidelijke, eerlijke afspraken. Zonder enige opening waar je de vrouw kans laat om haar verwachtingen te creeëren.
Wees open en spontaan. Leer je partner kennen. Let op gezichtsuitdrukkingen.
Weet je, wil je enkel sex als spel, zonder enige relatie-vorm, prima. Ik kan er perfect mee om. Maar opnieuw, laat er geen verwachtingen rond creeëren. Geef geen "ja, maar..."-antwoord. Geef een "ja."-antwoord.
Stel je grenzen, geef ze duidelijk aan.
Maak niet opnieuw de fout die wij gedaan hebben. Want ik zal niet de enige, en niet de laatste zijn, die gevoelens creeërt.
En, geef complimenten. Geef bevestiging. Niet "je weet dat je het goed doet." Wel, "sletje van me, je bent super."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten