stoelendans

Gisteravond in een opwelling vroeg ik Hem te komen. Hij stemde toe en reisde mijn richting uit.
W/we hebben 's avonds samen gegeten, en na ik mijn avondactiviteiten had afgerond, en na een warme douche genomen te hebben, stond ik beschikbaar voor Hem. Intussen had Hij zich ook voorbereid.

Er stond een stoel klaar waarop ik moest plaatsnemen. De strop rond mijn hals, enige spanning er op, en die kwam vast te zitten. "Benen open." Tik tik deed de stok als mijn billen te dicht naar elkaar wilden.
Ook mijn borsten moesten er aan geloven. Een tik kwam mij net iets te hard aan, mijn armen gingen beschermend omhoog. Hm, Hij neemt touw en bindt ook mijn handen vast. Ik blij :-)
Hij grabbelt in mijn speelkoffer en haalt er een massage ding uit. Hij doet er glijmiddel op en beveelt me mijn kont op te heffen. Ik moet op het ding gaan zitten, het ding IN mijn kont! Hm, valt mee, voelt hot! Hij vingert me... Kleddernat sta ik. Mijn orgasme nadert uiteraard.
Na de stoel sessie moet ik op de grond gaan zitten. Vermoeidheid overvalt me. Ik laat me gewillig inbinden. Hij echter is wat de draad kwijt. Ligt het aan mij dat het touw niet op zijn plaats blijft?
Van zo Hij loslaat ga ik liggen op mijn buik. Hij ziet dat ik moe ben. Ik vraag of ik naar bed mag.

Ondanks de fijne sessie(s), ondanks dat Hij wel iets in zijn mars heeft, heb ik afgehaakt.
Om persoonlijke redenen, waar ik niet ga over uitwijden.
Ms til ik te zwaar aan sommige dingen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten