verwijten


Verwijten vliegen heen en weer. Mijn kwaadheid uit ik naar hem toe! Hij geeft repliek.

"Hoe ver ga je me drijven?" berichtte ik de nacht van donderdag op vrijdag. "Jij zal wel geslapen hebben alsof er niets aan de hand is." vervolg ik gisterochtend. Mijn kwaadheid zoekt een weg. Ik uit mij helemaal op hem. "Laaiend ben ik. Ge hebt het verkorven! Leugenaar. Zit je allicht in je vuistje te lachen. Hoerenloper. Ge zijt een manipulator eerste klas. Proficiat. Was daar examen voor geweest, je was met grootste onderscheiding geslaagd! Lafaard."

Vrijdag ochtend ben ik pas om 4 uur in bed gegaan. Ik kon de slaap niet direct vatten. Om 7 uur moest ik er weer uit om de jongste klaar te maken voor school. Ik had wat tijd nodig, maar ik kon uit bed!

Na het bloggen ben ik weer in mijn bed gekropen. Ik had 's avonds nog een oudercontact. Mijn sms-verkeer viel stil om ong 10 u.

Om 12 u krijg ik bericht. "Ben je moe? Neen, ik lach niet... Ik heb je verteld dat ik er was op de site en dan ga je eens testen. Mooi verhaal op je blog. Jonge jonge. Je moet niet denken dat je me nu nog zal zien, teef! En trouwens... na de eerste keer wist ik telkens dat het jij was... viel teveel op. Ik ben een manipulator he? Sjonge jonge."

Idd, donderdag, de reden van het laat, of beter vrijdag ochtend, de reden van het vroeg in bed gaan. Ik ben hem idd gaan uitdagen op chat. Ik niet alleen. Ik heb hulp gekregen.
"Je date in oostende, dat was niet ik! Dat was hulp."

Wakker geworden van "Ben je moe?" lees ik de berichten. Nog half suf, snap ik zijn vraag niet. "Watte ben je moe?" vraag ik om uitleg. "Ik verwacht je niet meer te zien. Jij hebt er een punt achter gezet. Remember?" reageer ik. "En ja, ik ben moe, ik heb niet geslapen vannacht." Hij doelde natuurlijk op het berichten die stilviel. "Ik moet zeggen. Je doet me versteld staan. Dit is de eerste keer dat je ALLE sms'en beantwoordt. Goed van je!"

Wat heeft hij nog in petto? Tot nu toe moest ik verdorie smeken op een reactie of antwoord. Nu beantwoordt hij een voor een!?
"En nu ga id idd nog wat slapen. Ik heb een verdomd moeilijke nacht gehad. Enne ik ben geen teef." laat ik hem nog weten. "En wat de blog betreft. Ik heb er me zelf ook niet mooi beschreven he. Natuurlijk kom ik testen. Zien hoe 'trouw' je NIET bent. Je hebt me van fb afgegooid? De waarheid kwetst he schat! Weet je wat, have fun!! Ik heb mijn fun. Ik ga een weekend weg. Een weekenddate. Ik heb jou niet nodig." blijf ik uitdagen! "Get out of my head!"

"Ik ben gevaarlijk... laat me gerust teef!" reageert hij weer. "O nee," ben ik eerlijk, "ik moet mijn woede bekoelen! Een beetje respect naar mij toe is wel op zijn plaats he. Of ga je me er weer van langs komen geven met de riem?" "Respect voor jou? Na wat je schreef over mij op facebook en fetlife? Je respect moet je verdienen, maar niet op die manier." antwoordt hij. "Ik heb het genoeg getoond. Ik heb verdomd veel moeite gedaan. Jij hebt er bij gespeeld. Jij hebt me van alles voorgelogen." geef ik terug.
"Gelogen? Waarover?" vraagt DI me. "Je kinky chat. Afspraakje versieren ja!" verwijt ik. "Ik heb daar nog geen enkele date gehad... Dus zever niet." antwoordt hij. "Nee, je zoekt ze wel! Mij blaaskes wijsmaken. En dan verkondigen dat je geen relatie wil!" reageer ik kwaad. "En dan? Een chat is fantasie, virtueel." verdedigt hij zich.

"En ik mag niet chatten?" merk ik op. "Heb ik dat gezegd?" reageert hij. "Niet woordelijk." moet ik toegeven. "Heb je vanavond geen date?" vraag ik hem. "Ik heb geen date vanavond." zegt hij mij. Getver, ik weet wel beter! "Pech voor jou," tart ik hem. "Ik heb andere plannen." geeft hij toe. "Ja, allicht. Wie ga je wat wijsmaken? Faker!" val ik aan. "'t Nijpt he. Gij beseft niet hoe ver ik wou gaan? Je zal het je beklagen. Dat kan ik je beloven." "Ik kom na 23u teef." reageert hij. Ik val bijna om. "Haal die kuttekst weg." commandeert hij nog. "En ja, ik fantaseer over gehuwde dames... so?"
"Pardon? Jij komt?" vraag ik verbaasd. "Ge zijt een rotzak!" "En jij bent een geile teef" verwijt hij mij. "Ewel, dat ontken ik niet." geef ik graag toe, "je maakt er misbruik van. Welke tekst moet weg?" "De laatste tekst waarin je mij uitscheld." antwoordt hij. "En ik wil sessies met jou en soms met een andere slet erbij. Zorg ervoor."

"Waarom moet ik dat wegdoen?" ga ik nog op de tekst verder. "Ik wil meer dan sessies. Zorg ervoor!" kaats ik de bal terug. "Waarom zou jij nog afkomen?" vraag ik braaf. "Omdat jij me uitdaagt, kleine slet." antwoordt hij. "Daarom ga je komen? Oeps, verkeerd antwoord." leg ik de lat hoog. "Omdat ik je ms niet kwijt wil, natte kut." probeert hij opnieuw. "Je hebt niemand anders, lekker beest." verwijt ik. "Dan zoek ik wel iemand anders, uitgerokken spleet." geeft hij terug. "Ofwel zoek jij." doelt hij op een extra slet.

Intussen ben ik op het oudercontact. Door de regen ga ik terug huiswaarts. Kletsnat ben ik. Maar ik heb er geen last van. Adrenaline stroomt door mijn lijf.

"Ik ben geen uitgerokken spleet. Als jij mij niet kan bieden wat ik zoek, blijf je maar waar je bent." sms ik terug. "Als het om te zeveren is, stop ik ermee." reageert hij. "Wat zeveren? Och heb ik meneer weer op zijn tenen getrapt? Wel? Laatste kans... Anders ben ik weg voor het weekend!"
"Ik kan na 23 u geile teef."
"Hete bok", voel ik me door de knieƫn gaan, "je weet wat ik wil!"
"Ja, je wil mijn slet zijn." weet hij. "Meer of dat! Maar ok." reageer ik.

's Avonds op fetlife.
"Ik had inderdaad al gemerkt dat zijn profiel nogal veranderd was, maar nog geen kans gehad om uitleg te vragen."
"tja, ik kan er ook niet aan doen dat ze verliefd is, dus maak ik daar gretig gebruik van terwijl ik naar anderen op zoek ga"
"mannen die dan nog eens de spot drijven met een uiterlijk van een persoon, dit is heel laag bij de grond"
"ik heb iets met slavin h (gehad), maar zo trots ben ik niet op haar wel over haar schrijftalenten"

"Ik zit op restaurant, maak me hard." vraagt hij me. "Leugenaar!" verwijt ik hem. "Wat is er nu weer trut?" vraagt hij me. "Jij hebt me verdorie zwart gemaakt tegen anderen." maak ik me weer kwaad. "Ajaa? Aan wie dat? Ik heb tegen niemand wat gezegd. Leg maar uit." vraagt hij.
"Soit, doet er niet meer toe. Jij wil sex. Ik wil sex. Punt uit!" geef ik me.

Hij maakt me verdomd machteloos. Hij weet dat en maakt er gebruik van. Ik weet het, en laat het toe! Maar mijn muur is omhoog, mij kwetst hij niet meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten